Nagyon jól sikerült a Romantikus Erőszak lemezbemutató koncertje a Wigwamban tegnap, azaz október 9.-én. Első meglepetés az átépített Wigwam volt, áttették a pultot középről a jobbszélre. Így bagyobb a hely, a tér. A Patrióta profin kezdett, és rendesen bemelegítette a közönséget. Persze időhiány miatt megint nem tudtak minden számot játszani, de ez az előzenekarok sorsa. Nemsokára pedig főzenekar lesz az biztos. Gonda László is feltűnt a közönség soraiban, akinek nem ez az első Patrióta koncertje. 

A Romantikus Erőszak hozta a formáját, és nagyon erőteljes , és jó koncertet adott eljátszva az új számokat az Árpád hős magzatjai cd-ről, és ezen kívül az összes romer slágert.  A végén a gágágá kezdetű klasszikust, és a 100% magyart. Schuster Lóri is beugrott két szám erejéig. Egy verekedés azért megzavarta a koncert végét, de ez még belefér. 

Egy tv-n lehetett követni az U20 labdarúgó világbajnokságot, és a végén a koncert közönség spontán elénekelte a himnuszt. 
Jó este volt. Képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr331441341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása