Milyen ország ez? Ez az állat  még szabadlábon van?

És nem csak szabadlábon, hanem még verekszik, és neki áll feljebb? Milyen rendőr ez? Rendőr volt ez? Emberi söpredék, ami mocskos rendszerben megtalálja a neki való közeget. Most a mai rendőrség a nekivaló. Lehet lőni, bunyózni, büntetést zsebrerakni, védőpénzt szedni, kurvákat, meg kuncsaftkailat levenni, dáridózni.  
Tinesz Mihályról van szó aki anyázik, és verekszik.

Hé ti rendőrök! Amíg ti is véditek ezt az aljadékot, - mint az a köcsög, aki feljelentést sem írt látlelet hiányában, ami hülyeség - addig ugyanolyan állatok vagytok, mint Tinesz.

Nektek kéne rendet rakni, nem védeni őt!  Verjétek meg! Közösítsétek ki! Rakjátok börtönbe! Ki, ha nem ti? 
 

A bejegyzést ihlette:  Jobbikosra támadt a a szemkilövő ex-Rebiszes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr501922292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2012.10.13. 07:40:35

Farkasréti temető!

Gyönyörű, szép, beszélő név. Mára hatalmassá, 93 ezer négyzetkilométeresre nőtt. Régen Magyarország volt a neve, az Európa telekkönyvben még így szerepel, de már csak idő kérdése, hogy ez az elgazosodott, tönkrement, dúvadak által birtokolt területet végképp birtokba vegye az enyészet és az Európai Unió.
Helyénél és helyzeténél fogva, (két világ határán, mindkettő szélén, mindegyiknek „szemétlerakó helye lett). Hódították ájtatos papok, páncélos lovagok kíséretével, hogy békességgel tűrje a maga megrablását. Dúlták kutyafejű tatárok, akik legalább becsületesen, tettüket felvállalva igyekeztek el és kipusztítani őket. Aztán a török jött, aki a lelkét szintén békén hagyta, csak javait, vérét szívta a pióca szívósságával. Ember embernek farkasa, és farkasok rétje a Kárpátok gödre. Farkasok fészke a folyóparti fűzfa odúja, a homokháti düledező viskó, a kőtemplom, és az urak kőháza. Ezek lakója mind a mezei pocok húsából, szorgalmából él, hízik, gazdagodik! Még azzal sem törődik, hogy a pocok végképp ki ne pusztuljon. Inkább nézi a pocok népség szűkösségét, pusztulását, mert tudja, ha a pocok elszaporodnék, elpusztítaná őt, nyomorúságának okozóját!
Ezek az emberfarkasok a farkasnál is farkasabb. A négylábú farkas beéri annyival, amennyit megfal. Nem bír felhalmozni, nincs palotára, autóra igénye. Önzésének egyetlen korlátja van. A mindent és mindenkit felfalása után egymást kell felfalniuk. A nagyobbaknak, az erősebbeknek a gyengébbeket, a pockok kihalása után!
Mert már meg okosodék a pocok. Ő még elkínlódik a pocok sorsában, de gyermeket nem vállal, farkasok prédájának! Minek is, hisz magának sincs mit ennie maholnap!
süti beállítások módosítása