Mindig is kérdés volt számomra, hogy milyen lelkivilágú, milyen erkölcsi nívón élló ember képes az MSZP-re szavazni? A "rendszerváltás" után a a volt kommunista utódpártra szavazni is felfoghatatlan volt, de ez után a nyolc év után megmagyarázhatatlan. Kik ők? Ki az a 15%? Szanyi esete valamit magyaráz. Szanyi hazudott. Szanyi lebukott. Szanyi hazugságáról felvétel van. Szanyi helyében elbújdokolnék. Nem ám egy vérbeli mszp-s faszagyerek. Szanyi visszavág. Szanyi azt állítja bűncslekmény, és hamisítás. Szanyi meggyőzi a választóit. Szanyi lehet, hogy ezek után nyer. Szanyira szavazóknak Szanyit. Megérdemlik. Erkölcsi hullák lettek, mint a képviselőjük.    

2 komment

Címkék: szanyi voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr291951708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kasat · http://pocokdiszno.blog.hu/ 2010.04.26. 09:14:21

Igen a Szanyi helyett is Fideszesnek kellett volna győznie. Sőt az egész parlamentbe csak Fideszes képviselőnek kellett volna lennie. És utána ütemes tapsra kiabálhatnánk (egy idő után kötelezően), hogy Éljen Rákosi... bocsánat éljen orbán, éljen orbán...

Deszkás 2010.04.26. 11:28:53

Mindig is kérdés volt számomra, hogy milyen lelkivilágú, milyen erkölcsi nívón élló ember képes a Fidesz-re szavazni? Azokra, akik hazudnak folyamatosan. Ha kinyitják a szájukat, a hazugság dől belőle. Ők akarnak bármit rendbe hozni? miközben milliárdokat dobtak ki hülyeségekre, pl. koronaúsztatásra? Minek kell egy pártrendezvényen azt kiabálni a választások után, "ria, ria, Hungária"?
süti beállítások módosítása