Eltelt a 4 napos, több mint 30 fokos hosszú hétvége. Régebben mindig május elsején nyitott a strand. Most? Se honlap, se hír, se semmi. Bágyadt emberek szállingóztak arra, hátha lehet hűsölni. Betekintenek a kerítésen át, de csak a leeresztett medencét láthatják.
Gondolták tátha kapcsolnak az illetékesek. Nem. Nem gondolták, hogy ki kell nyitni. Nem gondolták, hogy egy nyitási időpontot közzétegyenek.
Én meg nem gondolom, hogy jó kezekben van a váci strand.
Érdekességképp, a hétvégén nagyon megugrott a blog olvasottsága, és milyen kulcsszavakra jöttek az emberek?
Váci strand, váci strand nyitása, mikor nyit a váci strand? 
Ez mindent elmond. A múltkori cikket találják meg.
Az a bagázs, aki 2012-ben egy rohadt információt nem képes kitenni a netre, azt maradéktalanul ki kellene rúgni. Meg azt is aki hagyja. Lehet a strand ajtaján van valami infó, de a sok árva szakadt tacepao között nem lehet kibogarászni, de szerintem ott sincs. 

Marad a dunapart. Nem mintha azt gondozná valaki, de talán az így jó, és szép, vadregényes. Ki kell menni a Bukira, ott még aránylag tisztaság van..  

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr294484142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása