Beültünk ma öten ebédelni az Öreg Morgó Étterembe. A hely Kismaros után, Királyrét felé található.
Kb 15 perces várakozás alatt 2 pincér ment el mellettünk, egyik sem köszönt, egyik sem kért egy kis türelmet, mintha nem is léteztünk volna. Bent gyűltek az emberek, gondolom valami ballagási buli volt, de ez nem zárhatja ki azt, hogy legalább köszönjenek, és a türelmünket kérjék.
Az asztal-szék párosítás ügyefogyott. Kicsit alacsonyabb ember (például anyukám) úgy nézett ki mint egy kisgyerek a felnőtt asztalnál. Emelt kezekkel ettek mellettünk is.
Pár éve voltunk már ott, akkor a kaja sem volt jó, és több, mint egy órát kellett várni rá.
Nem ajánlott étterem, igazi bunkó pincérekkel.
Kerüljék!! 
UI. Megnéztem a honlapját , hát az sincs karbantartva, leszarják azt is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr276107116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varkerti 2014.09.12. 19:11:05

Mi is ettünk ott évekkel ezelőtt, pont ugyanez volt a benyomásunk, azóta sem mentünk oda....kár...

szagota 2015.11.21. 20:31:04

A párommal 2 hete ebédeltünk a Morgóban. Most voltunk ott első alkalommal, de biztos, hogy visszatérünk még.Kedves fogadtatás, gyors kiszolgálás, nagyon finom ételek a kétszemélyes fatálon.Megbeszéltük, hogy a családi eseményeknél az ünnepi ebédeket ott fogjuk elkölteni. Köszönjük!!!
süti beállítások módosítása