konyak 2015.04.11. 07:40

Tibi bolt - Vác

Mennyivel olcsóbb ez a bolt másoknál, hogy befurakodva, szűk, átláthatatlan környezetben, padlótól a plafonig telezsúfolt cuccok között 20 perc sorbanállással, megvegye valaki sampont, csokit, kínai tésztát? Fél évente betévedek ide. Volt hogy egy lepukkant biztonsági őr egy söröszrekeszen állva vizslatta az embereket. Volt, hogy a plafonon egy 1 méteres luk tátongott, lógó vezetékekkel. Ahogy picit bővült a bolt, rögtön a telenyomja a tulaj áruval. Ahányszor ide betévedek, mindig megfogadom, soha többé. Aki vágyakozik a Józsefvárosi piac lepukkant , igénytelen, zsúfolt hangulatára, az járjon továbbra is ide.
Miért nem lehet normálisan megcsinálni egy boltot? Itt nem élvezet a vásárlás, ide bemész nyomorogni, hogy 20Ft-ot spórolj egy nyomorult Milka csokin, de elpazarolsz 20 percet az életedből a sorbanállással, közben  nyomkodnak, tolakodnak nem férnek el melletted....  
2015-04-11_7-40-01.jpg2015-04-11_7-40-14.jpg

    

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr967357570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása