Szeretek túrázni, terepkerékpározni. Itt Vácon erre remek lehetőséget ad a Naszály.  Ma azonban majdnem végzetes lett egy felelőtlen barom miatt.  Vagyis kettő barom miatt. Az Egyházmöge dűlőút tetején a Kiszsobrák dűlőben ugyanis 3 véreb támadt rám,  akik szabadon eresztve  egy nyitott telekről mint a szélvész ugrottak nekem. Én vissza a rossz és durván meredek földúton kerékpárral, a kuvasz a nyomomban.  Kis híja, hogy a nyakam nem törtem.  
Az már csak hab a tortán, hogy a másik barom aki kerítés nélkül él, és tart kutyát, annak a kutyája is a nyomomba eredt száguldás közben lefelé. Ez a kutya  felfelé csak a 1 méterről acsarkodott a kerítés nélküli házból,  most bátorságra kapott.
Hogy merik emberek a kutyájukat így tartani? Nem a kutyákra haragszom, hanem arra tetűre aki azt gondolja övé az erdő, a dűlőút. Semmivel sem jobb, mint az a K.Patrik aki kidobta a kutyáját az ablakon.

Felelőtlen, gonosz, és ostoba emberek ezek, akiknek nem való kutya. Mindenki kerülje ezt a helyet, terepfutó, kerékpáros, túrázó, gombázó, mert a kutyák nem viccelnek!  Egy kuvasz és két rottweiler -utóbbiban nem vagyok biztos, nem értek annyira a kutyákhoz- támad a földúton!

Kép egy perccel a kutyatámadás elött.
2015-09-17_19-05-29.jpg

Ez a hely az:
2015-09-17_19-07-24_1.jpg
https://www.google.hu/maps/@47.8110974,19.132686,400m/data=!3m1!1e3
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr887796306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása