Kezdetben egy jó kis váci oldal volt, mára nem csak a kinézete avult el, hanem a tartalommal is gond van. (www.vaconline.hu ) Ha megpróbálna a neki megszokott rendezvények híradásáról, bugyuta reklámcikkecskék közreadásával , és rendőrségi hírekkel foglalkozni, semmi baj nem lenne.  
A mélyrepülés ott kezdődött, amikor  besértődött Fördősre és az összes idevágó cikke végére azt írta: Szerkesztőségünk a fentiekkel kapcsolatban ugyan kíváncsi lett volna Fördős Attila polgármester álláspontjára is, azonban azok után, hogy korábban azt mondta, hogy nekünk nem nyilatkozik, így megkeresésének nem látjuk sok értelmét”….
Aztán jött az elhíresült cikk a degenerált drogosról, akit a Vác online szent áldozatként mutatott  be, és gyűjtést szervezett neki. Az egész ország ezen röhögött, pláne mikor még kuruc.infóra is kikerült.
Most meg a legutolsó bukta.  Beharangozta, hogy olyan leleplező cikket tesz közzé a fürdő-önkormányzat mutyiról, hogy az még a „kopasznak is hajmeresztő „.
Aztán kiderült, hogy egy kirúgott takarítónő rosszul sikerült bosszúja.  Blama.
Maradjon a lap a bevált reklámcikk, programfüzet, rendőrségi hírek kombónál, mert az újságírás nem jön össze neki. 


A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr667980083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása