mav.jpgÉn nem látok bele a vasút forgalomirányítási rendszerébe, de az felháborító, hogy naponta a reggeli Pest felé, munkába/iskolába fél órát késik. Legalább. Nem érdekel a váci átalakítás, hisz van nap amikor pontos. Tehát meg lehet oldani. Milyen teher/gyors vagy akármilyen vonat élvez prioritást a reggel munkába vivő vonat előtt? Ki az a szerencsétlen munkáját ellátni képtelen MÁV dolgozó, aki ezt csinálja, tűri, megengedi. A vasutasok bunkó, felgma stílusáról nem is beszélve.
Azonnal kirúgnám. Nem érdekel az indok. Egyszer, kétszer hibázhat, magyarázhatja a körülményeket, aztán szevasz. Esetleg le kéne vonni tőle, azt a kárt amit a késéssel okoz a gazdaságnak, az embereknek.
Tehetetlen szerencsétlen munkájához nem értő bagázs. Volt nap amikor 4 kocsi indult pestre 35 perces késéssel, de egyszerűen már Vácon nem lehetett felszállni nem fértek fel az emberek. Tulkok. Kirúgni mind. Mi lehet akkor Vác-Alsón és a többi megállóban?

Aztán az is vicc, amit Vácon a vonatpótló buszként létrehoztak. Vácon kering 2 emberrel. A városban. No comment.

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr245530730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melinda Turi 2013.09.27. 10:37:06

Nemhogy Pestre nem lehet bejutni késés nélkül,de Vácra sem kemény 3 kilométerről.Pedig ez nem valami nagy távolság.
süti beállítások módosítása