Nem tudom kihez tartozik a hosszú lépcső a Naszály áruház Naszály úti oldalán, de az a lépcső még az életben nem volt letakarítva. A Coop ABC-hez tartozik talán, vagy a kocsmához ami a mellette van, vagy mindkettőhöz. Az ABC-ben viszonylag kis mérete ellenére mindig látni 4-6 ott dolgozó nőt, akiket úgy látszik nem zavar a kosz. Annyira el van hanyagolva a lépcső, hogy a soha le nem söpört koszból, földből, levélmaradványokból, már mint egy veteményes úgy burjánzik a gaz. Nem hiszem, hogy nem férne bele az ott dolgozók idejébe, egy reggeli lépcső seprés. Ezen a gaztengeren gázolva lehet bejutni a Coop ABC-be. A vezető ott úgy látszik nem adja ukázba a bolt előtti seprést, de az ott dolgozó nők szépérzékét sem zavarja a bolt előtti kosz. A disznóól szebben néz ki.

2013-11-07- 6-29-02.jpg
Régebben sem volt sokkal jobb a helyzet a google autó is a koszt fényképezte le.

Nagyobb térképre váltás

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr695618937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter Veres 2013.12.06. 10:30:45

Azt nem hiszem, hogy a COOP dolgozóinak kellene takarítani a lépcsőt! Szerintem mindenkinek a dolga lenne, aki az áruházban dolgozik. Régen, csak ez az egy bejárat volt. Az, hogy a Műszaki résznek máshova tették a bejáratát nem jelenti azt, hogy nem kell takarítani a környéket.
süti beállítások módosítása