Egy váci facebook csoportban feltették a kérdést, mi a vélemény a váci postáról. Kiteszem ide is, ne tünjön el a facebook süllyesztőjében. Ezek után én már le sem írom a véleményem,(kitenne még ugyanennyit)  beszéljenek a kommentek... 


Szeretem Vácot

április 16., 10:12 · 

A véleményetekre lennék kíváncsi: mit gondoltok, a váci posta működésével kapcsolatban úgy általában?

Balogh Noémi Szerintem a váci postánál rosszabb nem nagyon van. Hatalmas sorok, kevés nyitva lévő ablak. A múltkor szóltam a biztonsági őrnek, hogy intézkedjen, nyissanak ki még pár ablakot. Igaz, ezzel megzavartam pár kávézó és beszélgető kisasszonyt... Ha tehetem, elkerülöm. Lehetne tanulni a budapesti postáktól, ahol sorszám alapján lehet ablakhoz kerülni, kb. 1-2 perc várakozás után.

Szeretem Vácot Na jó, de ha lenne sorszám, akkor nehezebb lenne a "zárva" táblás ablakoknál az ismerősöket előre venni!

Szeretem Vácot Amúgy osztom a véleményed, a minap voltam a szentendrei postán, mintha másik országban lennék.. Sorszám, egy-két perces várakozás, sehol 15-20 fős sorok!

Balogh Noémi Ez igaz.  De úgy talán a "nem ismerősök" is gyorsabban végeznének, és nem menne fel a vérnyomásuk a várakozás alatt. 

Szeretem Vácot Azt imádom, hogy 20 perc sorban állás után még kaparós sorsjegyet, posta biztosítást, meg egyebeket akarnak rám tukmálni. Tudom, hogy ez a dolguk, meg nem Ők találják ki, na de akkor is!

Balogh Noémi Ha már egyszer rábírták magukat a munkára (és kinyitják az ablakot), akkor azt rendesen csinálják. 

Szilvia Németh Nekem annyira nem jött be ez a sorszámozás Pesten...Mert pl. ha levelet adok fel dupla annyi időt állok és várok, mint egy jóval utánam érkező csekket befizető személy.

Horváth Viktória Akkor nem jártatok a keresztúri postán...sorszámmal 1 csekk befizetés minimum 30 perc várakozás,15 ablakkal 

Balogh Noémi Ezek után nem is fogok. 

Eva Vida Én anyukámat szoktam megkérni a postai ügyintézésre. Ő nyugdíjas és belefér az idejébe hogy 30-40 percet álljon sorba. Én állandóan a hajam tépem.

Klára Ódé Hát lenne rajta mit változtatni!!!!

Aranka Sztuskáné Ádor Szörnyű a helyzet. Sokat kell várni. Nyáron nincs levegő, ameddig az ember sorra kerül, rosszul lesz.

Csongor Fajta Katasztrófa

Szeretem Vácot picit bővebben, hátha az illetékesek is olvassák?!

Edit Veres Rettenetes, és az ott dolgozók ellenségnek tekintik az ügyfeleket  tisztelet a kivételnek!

Baross Olivér Nekem nincs olyan hónap, hogy ne tűnne el csomagom egy-két darab, amit aztán a posta kivizsgál és küldenek egy levelet, hogy majd eztán körültekintőbben járnak el! Eddig csak nyomkövetés nélküli csomagjaim tűntek el, most már nyomkövetéses is! (természetesen dokumentumokkal tudom igazolni..) Ilyeneket mondanak a postán: nem veszett el, csak nincs meg.. Vicc az egész, a posta monopol helyzetének köszönhető!

Gergely Kardos Katasztrófa. Éveken át azt hittem, hosszú negyed-, félórákat sorban állva, hogy ez a tetű lassúság a magyar posta sajátossága. Aztán mikor átköltöztem ide Tatabányára, a postán azt hittem egy országgal odébb vagyok. Légkondis, világos, tágas terem, 19 ügyfélablak, amik kétharmada rendszerint nyitva van, kettő sorszámkiadó automata, kedves, barátságos személyzet... és öt percnél többet egyszer se sikerült várakoznom. Volna mit ellesni a váciaknak.

Kapás Gergely A kevés aktívan működő ablakok hiánya az ami szerintem a legnagyobb hibája az egésznek. Mert bőven elég ha valakinek olyan dolga támad a postán amihez papírok, pecsétek és egyebek kellenek, már is megreked a sor, és csak halmozódnak fel az emberek, mert alig van nyitva ablak. És utána meg csodálkoznak hogy az idősebbek közül elkezdenek hangosan mérgelődni egyesek, amikor akár 20 percet is állni kell egy helyben. Mondjuk a 20 perc még mindig barátibb, mint az a majdnem egy óra amit ott álltam a postán még pár hónapja.

Erős Edina A kisebb postáknàl Bp.en is gond van(kevès ablak nyitva,kígyózó sorok..)a nagyobbaknàl sorszám alapjàn megy rendszerben -kb.2-3p vàrakozás akár 10ablak is működik..a deàkvárin kellene változtatni,bővíteni..sokszor kint a jàrdàn àll a sor..

Erika Bozoky Az az igazság ,hogy Vác simán elbírna még egy postát akár Kis Vácon is épülhetne egy talán kisebb sorok lennének.

Márton Magdolna A babakocsis rokonom megkérdezte, miért nem akadálymentesítik, az őr válasza az volt, hogy ez egy műemlék, 100 éves épület, ezt nem lehet. "Régen is feljutott aki akart" - mosolygott cinikusan. A Dr.Csányi körút felőli épületrész irányában is a Posta a tulajdonos, arrafelé miért nem lehetne bővíteni? Vénségemre egy műemlékké rontott balesetveszélyes sétálóutcában botorkálok a sok lépcsős Posta felé.És a kerekesszékesek?

Kiss Johanna Elsőbbségi levél még késöbb ér a címre mint amúgy...

Lilla Simon Nagy általánosságban számomra javult a helyzet mivel én csak céges általában nagyobb mennyiségű levéllel érkezem hozzájuk! Kialakítottak egy db ablakot a 20 levél feletti feladásra ez nagyon megkönnyítette a munkám! Bár ezzel is vannak problémák! Múlthét pénteken nagy mennyiségű levéllel érkeztem ismét, amikor a biztonsági őr meglátta azt kérdezte, hogy ezt mind felakarom adni? :S végül 15 perc sorbaállás után ablakhoz kerültem és amikor meglátta a hölgy azt mondta hogy ö ezt nem tudja megcsinálni mert még tanul!! ??? Kérdem én ha csak egy ablakhoz mehetek akkor hol adjam fel??? Türelmet kért és 5-10 percen belül megérkezett a felettese és átvették! Mi a kollégákkal már csak viccelődünk amikor azt mondjuk, hogy megyek a legjobb helyre Vácon! 

Tóth Enikő Hogy vki jót is mondjon nekem kimondottan szimpatikus hogy az " itt várakozzon " táblával nem lihegnek a nyakamba míg elintézem a dolgaim. Egyébként mosztom az előttem szólok véleményét keves albak van nyitva es az is lassú.

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr167390946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.