Ismét egy jó kezdeményezés. Kint a város szélén nyílt egy új szórakozóhely Colosseum Vácnéven. Helyszín: Vác Szérűskert Sportcsarnok mellett. Hétvégi napokon koncertek. Én a Ricse-Patrióta koncerten voltam. A hely tetszik, de volt egy nagyon negatív élményem. A koncert közben csöngött a telefonom, a munkahelyemről kerestek egy fontos ügyben. Igen, még dolgoztak a munkahelyemen, de nem az éjszakás műszak, hanem a koncert kezdődött korán, de erről később. Szóval, mivel hasított a Patrióta egy szót sem hallottam, ezért gondoltam kimegyek az ajtó elé, hisz a kerítés mégiscsak fog valamit tompítani a zenéből.  Ekkor ért a meglepetés, mert a biztonsági őr visszazavart, hogy a jegy csak egyszeri belépésre jogosít fel! A poén az, hogy a jegy az egy karszalag, mint pl. a szigeten, vagy fesztiválokon szokott lenni. Pont azért kitalálva, hogy ki be lehessen járni. Komolyan olyan ideges lettem, hogy odamentem a főnökhöz, aki azt magyarázta, hogy a sok drogos kimegy az autóba, teliszívja magát, és úgy jön vissza. Ez azért furcsa, mert második alkalommal volt a Patrióta-Beatrice koncert, elötte R-Go volt. Onnan  lehet a nagy tapasztalat, hogy az első bulin az R-Go rajongók a kocsiban drogoztak?
Sokkal valószínűbb, hogy az italfogyasztást akarják csak a területre koncentrálni. A környéken mi is van? A Sega Café, ami nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb, vagy a messzebb lévő Patkó kocsma. Odáig biztos nem mennek ki.
A másik pedig a korai koncertkezdés, valami fél hétkor vagy mikor játszatták a Patriótát pénteken!! Rekkenő hőségben, tök világosban, szikrázó napsütésben 20 embernek! Minek?
Kilenc elött hiba koncertet kezdeni, pláne nem hétköznap, amikor sokan ötig, hatig melóznak. Remélem tanulnak a kezdeti hibákból, mert jó kis hely lenne. A következő koncert Charlie lesz, arra tuti nem megyek. :) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr541294189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása