Régebben Vácon a Kaisersnek volt egy státuszszimbóluma. Sok váci csak azért járt a Kaisersbe, mert drága, de legalább minőségi áruk vannak ott. Mára csak a drágaság maradt.
A színvonal, az áruválaszték olyan szinten leromlott, hogy nem hiszem, hogy érdemes odamenni. Pár példa. Ott lehetett kapni Parádi, és Hunyadi ásványvizet. Ma már nem árulják. "Kilistázták" -mondta a polcot pakoló Kaisers dolgozó. Pénteken zellerszárért mentem be, ott mindig lehetett kapni. Nem volt. ( a Tizesben mind a kettőt kaptam).A választék egyre zsugorodik, megy össze. A Kaisers elérte, hogy már a Lidl is elitebb bolt nála. Most pedig rányitják a Tescót is. Agyő Kaisers. 
A vezetés akik az áruk szűkítése miatt kicsinálják a Kaiserst, nem gondolnak bele, hogy elveszítik a váci megszokott vásárlóréteget? Lehet, hogy ez a cél? Szép lassan becsukni.
Felvétel pedig mindig lesz a Tescóba.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr341987976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása