Reggel (20010.05.17. hétfő) a kocsiban egy húsz percre belehallgattam a Tilos műsorába. Okos liberális srácok vitatkoztak, politizáltak.
Röviden összefoglalom.
Betelefonáló: Segítségetek légyszi, mert van egy értelmes ismerősöm, aki jobbikos, és nem tudok vele vitatkozni, mert minden érvet alátámaszt, és megerősít  érvekkel . Alulmaradok rendszerint a vitában. Mégpedig abban, hogy a pénz, és az ehhez hozzátartozó körök irányítanak, és a többi, szóval a szokásos összeesküvés elmélet.
Tilosos válasz: Ez neked az „értelmes” ismerős? Szinten alul nem érdemes vitatkozni. Náci a jobbik ezen nincs mit vitatkozni. Nézz a szemébe és mond jól bele az arcába, hogy hazudsz.

Szép, és okos feleletek. Nem is csodálkoztam volna, hogy így elutasítják, hisz minden csak elmélet, nincs rá bizonyíték.

A meglepő az volt, hogy a tilosos arc ekkor előállt a farbával. Ő összeesküvés elmélet párti, és elkezdett fejtegetni egy zavaros  III/III-as összefogást, még a rendszerváltás elöttről. Ebbe a mai napig benne van minden párt, persze a Jobbik is, és persze felül minden összeér, ők irányítják a gazdaságot. Ő ebben hisz. Nagy-nagy helyeslések, mormogások, betelefonálók igenlése.
Ekkor jött elő a második összeesküvés elmélet, hogy a Jobbik  az Oroszoktól kapja a pénzt, az oroszok az EU szétverésére használják Vonát, nézd csak meg mennyit utazott Moszkvába.

Egyre jobban belemerültek, és ezen csámcsogtak, csámcsogtak...
Eltekertem… 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr552009223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása