Kutyaadó. Engem különösebben nem érint, mert nincs kutya. Vámosnak Miklósnak van, bár nem kell fizetnie, mert nőgyógyászati daganat miatt ivartalanították a kutyát. VAb viszont a törvénytervezetben egy szó, amire Vámos és brancsa ugrik. Ez pedig az Ősi magyar kifejezés. Ezt a szót meghallják, kész vannak.  Beindul az "ugatás"... Mert most Vámos ugat.
A lényeg, hogy a törvénytervezetben nem fizetendő ebadó az ősi magyar kutyafajtákhoz tartozók ebek után. A jogszabály tervezete szerint ezek az alábbiak: kuvasz, komondor, magyar vizsla, puli, pumi, mudi, magyar agár és erdélyi kopó. 
Nem, kedves olvasó, V.M. nem arra gondol, hogy minden országnak támogatnia kell a honos kutyákat, hogy igenis magyar ősi kutyafajtákat tenyésszenek, és tartsanak az emberek pitbullok helyett. Nem, nála az ősi magyar kifejezés beindított nála egy megszokott rasszistázó gondolatsort: Így ír Vámos: 

Le kell menni kutyába. Rendben, lassan már csak ugatni tudok. Vagy vonyítani. A nem ősi magyar kutyafajtákhoz tartozó négylábúak viszont adókötelesek. Legalábbis az első kutyatörvény szerint. Zsibbad az agyvelőm. Várható-e, hogy a második kutyatörvény szerint viszont majd nem járhatnak kutyaiskolába, hogy el ne vegyék a helyet az ősi magyar ebektől, továbbá be kell szolgáltatniuk a rádiójukat, és nem lehetnek szakmai kamarák tagjai. A harmadik kutyatörvény azt fogja elrendelni, hogy munkaszolgálatot kötelesek adni, s csak meghatározott területeken lakhatnak, illetve a mellkasukon sárga csillagot kell viselniük. Végül - haláltábor?

Hát igen, így lehet ebadó ürügyén megint a rasszista magyarokat szidni. 
Vámosnak egy újabb feladet: Most tessék a rendszerleíróadatbázis  - szóval - magyar ellenes cikket írni. Sikerülni fog

Vámos cikke

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr463421661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása