Fiala a Frizbiben járt. Helyreigazítást kért, mert egy hónappal ezelött Vitray szerinte nem mondott igazat vele kapcsolatban. 
Az interjú vicces volt. Hajdú felvette a szomorkás és értetlen arcát, és egyre azt kérdezte, miért kell alázni Vitrayt, miért bántja Fiala Vitrayt. Mert Vitrayhoz nem nyúlunk, mert Vitray szent. Áhh. Pedig az öreg tényleg kiöregedett, a mai televíziózás már nem megy neki. Nem is erőlteti. Rózsa sincs sehol. Egri János sincs sehol. Kudlik is eltűnt, és még sokan mások. Egyedül "szent" Vitray háborog.... 
Hajdú mindenestre úgy vágta össze, vagy úgy volt az egész megszerkesztve, hogy Fiala ki se tudta fejteni az érveit igazán, csak egy hepciáskodó, önfejű Vitray szent embert alázó riporternek tűnt. A befejezés pedig olyan volt, hogy Hajdú megunta ezzel az "alakkal" a társalgárt, és befejezte hirtelen a műsort.
Snitt.
Ma reggel. Érdekes Fiala alig foglalkozott az a műsorában a rádiób az esettel, azon kívül, hogy szerinte soha nem mondott olyakat Hajdúra a műsorában, amiket Hajdú minden beharangozóban állított. Nem akar tovább foglalkozni az esettel, hisz nagyon alulmaradt, és Vitraynak nagy a népszerűsége az országban, ezt ő is tudja. Kár volt elmennie. Az érdekes nem is ez. Fiala, és a betelefonálós csicskák (ők azok, akik Fiala seggét nyalják, ha kitalálják a műsorvezető gondolatát akkor egész nap dorombolnak  magukban, tárgyalásokra járnak  Fiala helyett, sőt újabban fel is háboronak helyette.) 
Szóval nagy közös felháborodás nem Fiala TV2 leégetése volt, hanem hogy Rocker Zsolti elmondott egy száz éves zsidóviccet, hogyaszongya:
-Mikor lehet sikeres az ember az üzleti életben?
-Ha éber, vagy ha stréber, vagy ha héber.
Na ezen volt kiakadva a drága jó Fiala, és ezzel a két eset ki is oltotta egymást. Úgymond nem történt semmi.

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr983976587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása