Március 20:  Patrióta-Fankadeli  koncert Verőcén. Kezdés délután hat óra. Első pillanatban amatőr a dolog. Ki megy megy hat órára koncertre? A Patrióta koncerten fél nyolc körül bemondják a koncert vége felé, hogy Fankadeli 9-kor kezd.  Majdnem másfél óra. 
Erre szedtetetk 1500ft-ot apafejek? Két koncert között másfél óra szünet? Normálisak vagytok? Simán vissza kéne kérni a pénzt, pláne , hogy kampány időszakban pártkasszából rendezett koncerten a nem olcsó jegyet kérni is etikátlan. 
Fankadeli, akit nem tudom miért , de Kuruc futtat, (ennnyit nem hiszem, hogy tud fizetni) simán megcsinálja, hogy késik egy órát? 
Eljöttem, elegem volt. A "magyar rap"-ből, ami eddig is idegen volt számomra ma sem hallgattam semmit, de nem is bánom.
Jó kis Partióta koncerten voltam, és Fanka meg nyomja a késő este a rappet akinek akarja. Jo-Jo.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr281855402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.05.31. 09:48:01

lancelotbeka.ingyenblog.hu/
Fankát eleinte díjaztam,de mostanában kiverte párszor a biztosítékot nálam...legutoljára azzal,ahogy reklámozza a Fankadeli cipőt.Minden szarral foglalkozik már,önkritika meg nuku...
süti beállítások módosítása