Van egy hely Vácon, ahova belép az ember és mintha 50 évet visszarepülne az időben. A váci főpostán egy 35000 lakosú városban, egy ajánlott levél feladása kb 20-25 perc, de nem ritka a 30-40 perc várakozás sem. Soha, de soha nem mentem még úgy be, hogy a jobboldali részen egy ablaknál több üzemelt volna. A kiszolgálás lassú, minden alkalommal, csak a bosszúság, a várakozás. Valószínű nem a postás hölgyek a hibásak, hanem a vezetés (amit hallhatóan szidnak is az alkalmazottak), a szervezés. A váci főpostának egy hétköznap délutánján miért csak egy ablak üzemel rendszeresen a csomag/levél, ajánlott levél feladáshoz? Hogy a fenébe lehet ezt már évek óta megengedni? Ennyire béna a vezetés, ennyire nem ért hozzá, vagy ennyire tojik a lakosságra? Talán mindkettő.
A másik a hozzáállás. Pesten, érdekes módon mosolyognak a postán, és gyorsak, Itt vácon, mint a lajhár, és amibe lehet keresztbe tesznek, egyáltalán nem segítőkész a társaság. (tisztelet a kivételnek)
A legarrogánsabb, és legbunkóbb brigád a csomagfelvételnél van, na ott igazán a hetvenes években érezheti magát az ember. Hozzá nem értés, arrogancia, és rosszindulatúság, az ügyfél ellenségként való kezelése.  A rossz tapasztalat minden egyes alkalommal megismétlődik, nincs kivétel.  
A postahivatalokat lassan az országban mindenhol átépítették, felújították, sorszámos rendszert kapott, csak itt Vácon a főposta egy  lepusztult, ósdi hely, rosszindulatú, lassú és rosszkedvű alkalmazottakkal.

Szégyen.  
  

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr82960735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása