Keresem a váci strandot a neten, hogy nyitva van-e már, mennyi a belépő, stb. Mindenhol a vacisport honlap jön fel, sőt még a vac.hu oldalon is erre hivatkoznak, mint az uszoda lapjára. Nos, a lapon a kirúgott volt főnök, Orbán Ákos személyes búcsúzásán, rokonszenv levein kívül, és a képgalérián kívül semmi nincs rajta.  
Nincs infó a vac.hu oldalon sem.  
2011-et írunk. 
Személyesen nem ismeres sem Orbánt, sem az új igazgatót, de azt látom, hogy a volt vezető saját maga készített weblapot, hobbiból, szeretetből, tájékoztatni vágyásból, míg az új tojik az egészre,  vagy nem érdekli/nem ért hozzá. Remek váltás volt.

Amúgy meg rohad le a város.

Tegnap átjöttem a főtéren. Én még ilyen koszt, dzsuvát, üvegeket, szotyit, cigicsikk hegyeket, még a legbalkánibb országban sem láttam. Nincs egy rohadt utcaseprőre pénze a városnak?  Nem ürügy a disznó fiatalok, mert ilyenek mindig is voltak, viszont ekkora kosz még sosem. Az utak járhatatlanok, semmi fejlesztés, fűnyírás nincs, csak elvétve.
Hé!! Vezetőség! Ébresztő! Ide akartok váci vigalmat? A szeméthegy tetejébe?



 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr212980387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása