Nem tudom Vác kibír vajon két színházat, hiszen a Madách Imre művközpontban is tartanak előadásokat. Mindenesetre drukkolok a Váci Dunakanyar Színháznak, amit a régi moziból alakítottak ki.
Eddig nem igazán volt olyan előadás, amire elmentem volna, igaz, nem is böngésztem a műsort napról napra. Viszont 2013 nov. 4.-én játszották Vaszary János: Ma éjjel szabad vagyok darabját olyan színészekkel, mint Nyertes Zsuzsa, Koncz Gábor…
 Na gondoltam itt az alkalom, hogy elmenjünk a váci színházba. Bár ne tettük volna. Az első csalódás az volt, amikor az előadás előtt egy nagyon csúnya, és unalmas ember (Éless Béla) a társulat vezetője bejelentette, hogy ez a Vaszary, nem az a Vaszary, ugyanis a három testvér közül a Gábor volt az író - (Ketten Párizs ellen, Montpi, Hárman egymás ellen…)   - a János polihisztor volt, színész, színházigazgató volt,  kipróbálta magát a bohózatban is. Nem kellett volna.2013-11-06- 20-36-52.jpg
A darab unalmas, gyerekes, semmi meglepetéssel nem szolgáló bohózat volt, amit jó színészi játékkal fel lehetett volna dobni. Ehelyett a főszereplő Tóth Roland, idegesítő dadogása, makogása, hajsimogatása, és nadrágtartó cibálása, annyira idegesítő, unalmas, és idétlen volt, hogy 15 perc után már haza akartam menni. Nem tudom Kabos Gyulát akarta-e kicsit utánozni, vagy a rendező utasítása volt, vagy csak ennyire béna színész, de az RTL2-n futó amatőr szereplős reality műsorok előadói magasan jobb színészi teljesítményt nyújtanak nála. Nagyon rossz volt. Agyonvágta az egészet.
Nem passzolt a szűzlány szerepébe Madár Veronika sem a dögös, szexi rucikban, vörös frizurával. Ő éppen nem az az ártatlan és félénk  kislány, aki a szerep szerint a zárdából ment először Balaton partra nyaralni..  Nem egy zárdaszűz volt.... Ez is rendezői hiba lehet.
Rosszak, unalmasak voltak a zeneszámok is. Nem értem jó nevű színészeknek miért kell a nevüket adni ehhez? Megélhetés?  Ez a közönségnek nem szórakozás, hanem szenvedés volt. A középső színben felívelt egy kicsit a dolog, de végén el lett rontva. Se csattanó, se frappáns befejezés, semmi, csak egy rossz kuplé a végére.  Hatan néztük meg a családból, és a kamasztól a nyugdíjasig senkinek nem tetszett. Sőt. A legnagyobb bűne az ennek a pocsék bohózatnak, hogy a kamasz gyerekeknek elvette a kedvét a színháztól.  

A színházi szünetben egy kávé, és egy csoki automata szolgálta a büfét, illetve ki volt kitéve pogácsa és sajtos ropogós is. A felújított színház belül be volt ázva rendesen. Nem tudni erre már nem jutott pénz, vagy a felújítás után ázott be…  

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr955618572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása