2013-11-22- 16-09-13.jpgA haverok által sokat futtatott menő írócska Vácra jön 11.19-én, és ezt a nagy eseményt négy szervezet is támogatja. A SZAVAD Egyesület, Arcus Galéria, Szépírók Társasága és az NKA.
Mit kell ezen támogatni? Pláne négy szervezetnek? Ilyen sokat kér? Legyen neki elég , hogy kiteszi pár könyvét hátha valami brancsbelije megveszi..
Aki nem tudná:

Závada írta az a Magyar Ünnep darabot, amiben Alföldi rendezésében magyar bakák a revíziós döntések által megnövekedett Magyarország térképe előtt állva imitálnak csoportos önkielégítést a haza szimbolikus földjére.

Závada tiltatta le a műveit a rádióban, Dörner féle Újszínházban, mert nem csak a Závada-Esterházy féle szennyet játtszák...

Závada szerint az árpádsáv nem történelmi ereklye, hanem a nyilas hagyomány..
Nem sorolom tovább.
Meg is érdemli aki ezzel az alakkal szeretne találkozni.

1 komment

Címkék: vác závada

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr665649468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.12.12. 20:08:21

Honnan tudod, milyenek Závada művei, és milyen volt az előadás?
süti beállítások módosítása