Ma délután a váci kerékpárútról letérve száz métert, kigurultam az egyik kedvenc helyemre, a Kompkötő sziget felett lévő placcra, ahol remek kilátás nyílik a dunakanyarra, Buki-szigetre, Pilisre, Börzsönyre. Amint mentem odafelé, látom, hogy egy kisteherautó várakozik ott, a sofőr kint bóklászik. Amint meglátott engem beült a kocsiba és elhajtott. A teherautó platóján használt számítógép monitorok voltak behányva. Mivel nálam volt a fényképező, le is kaptam hátulról, amint elhúzott.
Tételezzük fel, hogy nem akarta ott kidobálni a használt monitorokat. Sőt az is lehet éppen összeszedte őket, ugye?  Azért ha valaki használt monitorokat talál szabad területen, megvan a teljes rendszám...

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr311305908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása