Nem értem. Nincs tíz éve, hogy a 2/A. ma M2 utat átadták, de azóta már másodszor javítják. Szarul építették meg anno, szarul javították pár éve, most megint javítgatják, félpályás útzár van. ha valaki kiszámolná, hogy az útjavítási költségen túl, mennyi pénz folyik el, hogy dolgozók háromnegyed / egy órával később kezdenek dolgozni, meglepő eredményt jönne. Ki a felelős ezért? Miért ősszel az iskola szezonban kezdik el? Miért barmok? 
A régi kettesen körforgalmat építenek, terelik az M2-re az autósokat, az M2-őn félpályás útzár, se előre se hátra. Fasza. Hab a tortán, aki pici kerülővel Váchartyán-Őrbottyán-Csomád-Fót útvonalon jutna be Pestre, ott három darab félpályás útzár akadályoz.
Nem csak pénz, börtönbeli büntetést, hanem verés is járna a felelősöknek. 
Az sem titok, hogy fizetőssé akarják tenni, miután dupla sávosra bővítették. Újabb útzárak, fizetős út, már nemcsak a teherautóknak (állítólag komoly, nem pletkya)
Gyönyörű kilátások. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr321433611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása