Egyre többet kerékpározok a városon kívül, pláne, hogy itt a jó idő. Az örömbe viszont üröm is vegyül. Ilyen disznóólat, ilye szemétkupacokat, ilyen fokú elhanyagoltságot már rég láttam. Újdonság, hogy a használt gumik, műszerfalak, tévék, hűtőszekrények , és a építési törmelékei mellett már megjelentek a háztartási szemetek is. Fogja a zsákot a váci „polgár” aztán egy picit a főútról lehajtva már dobja is az út mellé, ami nem fért bele a város újonnan biztosított kisméretű kukáinak. Törne el a keze, de annak is, aki, minire csökkentette a szemeteseket, ugyanolyan díjért. Aki nem nyugdíjas pár, és esetleg négyen, vagy többen élnek a háztartásban, és a jól bevált régi méretet kéri, annak majd a tripláját kell fizetnie.  Tapasztalat, hogy ha egy plusz zsák kikerül a szemetes mellé, mert már nem fér be új mini kukába, akkor a szemetes autó nem viszi el. Ott marad bizony. Rendeld meg a régi kukát majd tripla áron.  
A plusz díjból akkor el lehet indítani egy város környéki szemétszedést, mert ami most van az kritikán aluli, hányinger. 2.jpg3.jpg1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://percemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr925131118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása